cart
0
 x 
A kosár üres

 

"Egészséges vagyok tetőtől talpig."

Hálás vagyok, hogy minden nap elmondhatom ezt a mondatot. Sosem éreztem még ennél jobban magam a bőrömben, amióta életre kelt a szervezetem!

Az egészséges és hedonista életmód nagyköveteként több éves gyakorlati tapasztalataimat ötvözöm az élet napos oldalával. Segítek az étrended összeállításában, a testtel és a lélekkel kapcsolatos egészséges életviteled kialakításában, a napi motiválásodban, és a kérdőjeleid esetén sem hagylak magadra.

Fogyókúrás tanácsadóként már több ezer embernek segítettem lefogyni úgy, hogy közben ne kelljen korgó gyomorral lefeküdniük, és se a pénztárcát, se az időbeosztást ne terhelje meg az életmódváltás.

Nem ismerek kompromisszumot abban, hogy ami a tányérunkra kerül, az finom és gusztusos legyen! De nem csak az ételek számítanak, a testünk és a lelkünk egészsége is nagyon fontos.

Közvetlen és kíváncsi emberként örömmel segítek, odafigyelek másokra, mottóm: hozzuk ki a legtöbbet magunkból úgy, hogy közben jól is érezzük magunkat! Velem tartasz?

Érezd jól magad nálam – bűntudatmentesen!

 

Saját történetem

2009-ben egészségügyi problémák miatt, kétkedve kipróbáltam a paleolit táplálkozást: nemcsak meggyógyultam, hanem mintegy mellékhatásként, tartósan leolvadt rólam kb. 15-20 kg. Úgy, hogy végre számolgatás és koplalás nélkül ehettem egészséges, házias ételeket. Akkor döntöttem el, hogy nem tudok rá diétaként tekinteni, ezt szeretném nap, mint nap enni – sőt, élvezettel, ízekkel, örömmel tele, hedonista ízvilággal fűszerezve! Azonban főzés nélkül képtelenség folytatni. Így kezdődött minden…

Szívvel-lélekkel főzök és írok róla azóta is. Így született meg a blogom, a Facebook csoportom, a közel ezer saját receptem, toplistavezető könyveim és számos cikkem a Paleolit Életmód és Konyha magazinokban. Rendszeres klubomban, életmód táboraimban és főzőprogramjaimon pedig A-Z-ig a gyakorlatra tanítottam az érdeklődőket.

Azonban az egészséges életmódunk nem csupán annyiból áll, hogy mit eszünk-iszunk, vagy éppen milyen vitaminokat szedünk. Sokkal komplexebb. Ezért jött létre ez az oldalam, hogy itt első kézből és hiteles forrásból tudjak Neked segíteni, a mindennapjaidba gördülékenyen be tudd iktatni a szükséges és jó változásokat.

Közösen minden könnyebb!

Ami biztos, hogy rajtam nem fog múlni: minden tőlem telhető segítséget megadok, hogy tartósan egészséges és karcsú lehess! Mindezt úgy, hogy a lehető legtöbb örömet társíthasd hozzá.

Hat toplistavezető könyvet írtam, közel ezer receptet fejlesztettem ki, több ezer embernek segítettem már lefogyni eredményesen és tartósan.

Örülök, hogy Te is velem vagy! Gyerünk tovább!

 

 

Posta Reni
fogyókúrás tanácsadó,
a paleohedonista életmód képviselője

 

Itt nálam első kézből mindent megtalálsz, a minőséget én
garantálom!

Bővebben rólam

Iratkozz fel hírlevelemre, és hetente küldök egy finom és egészséges szezonális receptet. 
.
 
Bővebben
 
Bővebben

Ezt vedd!

Postareni_ajandekba_kepek_weboldalra_etrend_FOGYO_START5

Karcsúsító étrend, napi konzultációs lehetőség + AJÁNDÉK videóreceptek IDŐTARTAM: 2018.05.15-06.11. Spárgás receptekkel!

12.990 Ft

postareni közösség

Csatlakozz hozzánk, érezd jól magad a körünkben és a saját bőrödben is!

Kapcsolat

.1132 Budapest, Alig u. 12. 3/3.
.info@postareni.hu
.+36 20 978 2468

Szerzői jogvédelem

Adatkezelés

© 2016 postareni.hu. All Rights Reserved. Designed By One Online