cart
0
 x 
A kosár üres

GLUTÉNMENTES KOVÁSZOS HÁZI PÉKSÉG

Egyszerűen, hibamentesen, együtt! A legegészségesebb mentes kenyérfélék - HÁZILAG!!! Online interaktív főzőiskola, a legtutibb receptek és a napi rutin - első kézből Posta Renitől.

Fogyasztói ár kedvezménnyel
Fogyasztói ár19.964 Ft

A RÉSZVÉTELI DÍJ MAGÁBAN FOGLALJA A KB. 1 HÓNAPOS KÖZÖS MUNKÁT:

  • A saját anyakovászod felépítésének szakszerű, precíz, hibamentes leírását, gyakorlatát, és személyes felügyeletét Posta Renitől;
  • 1 éves klubtagság zártkörű Facebook csoporthoz / Youtube közvetítésekhez, kérdezz-felelekkel együtt;
  • a 2 órás workshopon való részvételt vagy visszanézhetőséget 30 napig;
  • személyes kérdezz-felelek később is;
  • a csomagod része egy részletes e-szakácskönyv:
    • a legújabb kenyérfejlesztéseim részletes leírásával;
    • sok-sok egyszerű, gyors és finom variációval a szendvicskrémek, kencék, házi felvágottak terén;
  • több rövid fázisvideót a kedvenc kenyerem elkészítéséről, hogy később is vissza tudd nézni;
  • bevásárlási, beszerzési és alapanyag tanácsadás a hibamentes elkészítés érdekében;
  • a tészták előkészítési, formázási, ízesítési javaslatait;
  • a mentes kenyérsütés sajátosságait és tárolási tanácsokat;
  • a saját konyhádban, a saját eszközeiddel készítheted el az egészséges, mentes, nem hizlaló alapanyagokból álló recepteket a személyes vezetésemmel;
  • iránymutatás, hogyan válassz közülük, ha speciális diétát is folytatsz? Pl. AIP, lowcarb, keto, stb.;
  • bármilyen nehézség, dilemma adódik, választ kapsz rá.


A WORKSHOPOD TÖBB FÁZISBÓL ÁLL. 

1.) JELENTKEZZ: mielőbb!!! Folyamatosan, a részvételi díj beérkezése utáni következő munkanapon már repítem is a felkészülési információkat.

2.) A TE ANYAKOVÁSZOD NEVELÉSE:  Itt egymást követő 7 napot válassz ki a saját naptáradban, amikor naponta kétszer (reggel, késő du./este) tudsz vele csupán csak
1-1 percet foglalkozni a konyhádban.

3.) SÜTÉSI ALAPOK, ALAPANYAGOK, ELŐKÉSZÜLETEK:  az ezzel kapcsolatos információkat, kérdezz-feleleket a résztvevők számára fenntartott zártkörű Facebook csoportban / Youtube-on követheted végig, nézheted vissza korlátlan ideig. 

4.) KÖZÖS SÜTÉS, RECEPTEK, KONYHATECHNOLÓGIA, PRAKTIKÁK, TIPPEK:

  • 2024. jún. 25. (kedd) 19.00-21.00 /visszanézhető 30 napig/
  • 2024. aug. 06. (kedd) 19.00-21.00 /visszanézhető 30 napig/

VISSZANÉZHETŐSÉG: 30 napig. Ezalatt akkor és annyiszor nézed meg a videós anyagokat, amennyiszer szükséges. 



TARTS VELÜNK TE IS, ÉS ALKOSD MEG ÉLETED LEGJOBB MENTES KENYERÉT!!!


 

AJÁNDÉKBA IS ADHATOD! Megrendeléskor a MEGJEGYZÉS rovatba írd be, kinek a nevére állítsunk ki az online, kinyomtatható ajándékutalványt. 

AZ ÉRINTETT MENTESSÉGEK: cukor-, glutén-, tejtermékmentes, diabetikus, lowcarb, speciális diétákba (pl. paleo, vegán, tojásmentes) beilleszthető.

A FŐZŐTANFOLYAM SZINTJE: kezdő, középhaladó, haladó


 MINDEN RECEPT


TI KÉRDEZTÉTEK - VÁLASZOLTAM:

Válaszom: “Abszolút, én is kizárólag GM és abból is az egészségesebb liszteket használom. Szóval ott a helyed!!!  Útifűmaghéjjal, bambuszrostliszttel, barna rizsliszttel és  további újhullámos GM lisztekkel is készítettem recepteket Nektek (pl. köles, zab, quinoa, és még jó pár), de azokat sem kötelező használni. Mindenféle mentes lisztvariációkra lehetőséged lesz, és tudok segíteni az esetleges csereberékben is.”

Válaszom: “Véleményem szerint igen. A kedvenc kenyérfélémhez pl. csak útifűmaghéjat és bambuszrostlisztet használok a kovász mellé, mint lisztféle.  Ez teljesen megfelel a paleo táplálkozás alacsony szénhidráttartalmának. Rostban gazdag, nagyon alacsony a szénhidrát- és kalóriatartalma is. Én általában ezt sütöm  magamnak, tökéletes kenyérfélének, szendvicsnek, bundáskenyérnek, pirítósnak, kenyércsipsznek, de még pogácsát is gyorsan, egyszerűen lehet belőle készíteni. Viszont a  kovászhoz szükséges mentes lisztnek magas keményítőtartalmúnak kell lennie, amit viszont a paleo lisztek egyike sem tud, csak néhány gluténmentes lisztféle. Itt sem mindegy, melyik az. De a kovászolás folyamata során a keményítőtartalom jelentős része elbomlik, mivel ezzel tud végbemenni a fermentálás. Tehát emiatt sem aggódnék, mert a végeredmény szénhidrátban / keményítőben alacsony lesz. Készítettem még olyan receptvariációkat is még a  mentesen táplálkozó vendégeimnek, ahol további újhullámos gluténmentes liszteket is lehet használni, de persze nem kötelező ezeket választanod. Azonban ezek felől sem aggódnék, jómagam is fogyasztom ezeket évek óta, változatosabbá, a szeretteimnek is finomabbá és gazdaságosabbá teszi a mindennapokat. Ha valakinek konkrét és speciális diétája van, és pontosan tudja, hogy milyen lisztes alapanyagokat nem fogyaszthat: kérnék egy alapos listát ezekről és ellenőrzöm, részt vehet-e a workshopomon vagy sem. Ide írjatok: info@postareni.hu ”

Válaszom: ,,Közös élő sütési időpontok januárban, februárban és márciusban is lesznek. De előtte kell Neked még bő 1 hét, hogy felneveld a saját kovászkádat. Naponta 3x kell majd etetni: reggeli-ebéd-vacsi, mint nálunk, embereknél általában :-) Azért is kezdtük el többen most, mert az ünnepek alatt mindenkinek megoldható 7 nap egyben otthon, az etetési időpontokban. És ha ez a 7 napos kovásznevelés kész, hűtőbe rakjuk, heti 1x megetetjük, és a sütés időpontja előtt elővesszük majd. Szóval így érdemes Neked is mérlegelni, lehet, hogy érdemesebb most, az ünnepek alatt felnevelni a saját kis kovászpalántádat, és amikor ráérsz a közös sütésre, akkor jössz.”


TOVÁBBI GYAKORI KÉRDÉSEK:
Mit csináljak, ha nincs kész a kovászom a sütés napjára?
▶️Van, aki minden infót összegyűjt és utána áll neki, van, aki velem együtt halad. Mindkettő okés, csodaszép házi pékségek és finom, jól sikerült péktermékek alakultak azóta a vendégeimnél, bármelyik megoldással is éltek.


Kell-e napi 3x etetnem a kovászt?
▶️Nem, elég 2x is, ha pontosan betartasz mindent a receptem szerint, megfelelő alapanyagot használsz hozzá és jól beeteted reggel.


Milyen alapanyagok kellenek a receptekhez?
▶️Feljebb már írtam részletesen: útifűmaghéjjal, bambuszrostliszttel, barna rizsliszttel és további újhullámos GM lisztekkel is készítettem recepteket Nektek (pl. köles, zab, quinoa, és még jó pár), de azokat sem kötelező használni. Mindenféle mentes lisztvariációkra lehetőséged lesz, és tudok segíteni az esetleges csereberékben is. A kedvenc kenyérfélémhez pl. csak útifűmaghéjat és bambuszrostlisztet használok a kovász mellé, mint lisztféle.


A PROGRAM SZAKMAI VEZETŐJE: POSTA RENI

 

Egészség coach, funkcionális életmódtanácsadó,
8 toplistavezető mentes szakácskönyv szerzője,
több ezer életmódváltó és fogyni vágyó mentora


 Ha bármi kérdésed lenne,
ide írj: info@postareni.hu 

Bejelentkezés

postareni közösség

Csatlakozz hozzánk, érezd jól magad a körünkben és a saját bőrödben is!

Kapcsolat

.1132 Budapest, Alig u. 12. 3/3.
.info@postareni.hu
.+36 20 978 2468

Szerzői jogvédelem

Adatkezelés

© 2016 postareni.hu. All Rights Reserved. Designed By One Online