cart
0
 x 
A kosár üres

Blog

Ezen a héten az RTL Klub Reggeli műsorának gasztroblogger megmondójaként láthatsz, ha bekapcsolod a tévéd reggel 7.15-8.15 között. Hétfőn én készítettem a reggelit a műsorvezetőknek,  a hét többi napján egy-egy sztárvendég az általam kiválasztott alapanyagokból.

A szerdai bevásárlókosárba egy nagyon ízletes és magyaros főétel hozzávalóit készítettem be, és Beleznay Endre főzött belőle egy finom ebédet: paleo töltött paprikát – rizs helyett karfiolrizzsel!

LESS BELE TE IS:

Holnap reggel folytatjuk!!!!

Tegnap reggel én főztem a Reggeli műsorvezetőinek, ma már Szekeres Adrien készített egy finom tízórait azokból az alapanyagokból, amit a bevásárlókosarába csempésztem. 

Nézd meg, hogy milyen finomság lett a datolya, kókuszreszelék, kókuszzsír, mandula és kakaópor keverékéből a két évig paleo étrendet folytató gyönyörű hangú és bájos énekesnőnek köszönhetően.

NÉZD MEG A MA REGGELI ADÁST: 

Holnap reggel folytatjuk!!!!

Ezen a héten az RTL Klub Reggeli műsorának gasztroblogger megmondójaként láthatsz, ha bekapcsolod a tévéd reggel 7.15-8.15 között. Hétfőn én készítettem a reggelit a műsorvezetőknek, Nádai Anikónak és Fehér Tibinek, és beszélgettünk arról, hogy jött az én életembe mindez és miért nem egyenlő a paleo táplálkozás az ősember étrendjével. 

Vigyázat, sokkoló fotót is vittem magamról: túlsúlyosan, inzulinrezisztenciával és epehólyaggyulladással küzdve és 3 azaz HÁROM hónappal később.

NÉZD MEG TE IS: 

Ezt a farmeremet örökre megőrzöm. A paleo után 1 hónappal végre rám jött 1 számmal kisebb! Minden relatív, ahogy a képen Te is látod. Hiszen a fogyásom itt nem állt meg, sőt, épp hogy csak elindult. De ez akkor, 1 hónap után nagyon nagy szó volt! 

Cimkék:

Itt nálam első kézből mindent megtalálsz, a minőséget én
garantálom!

Bővebben rólam

Érdekel a TOP3 finom és bűntudatmentes palacsintareceptem?
.
Töltsd le
Ingyen!
Bővebben

Ezt vedd!

no_szemuveg_alma_postareni_500_295

Változatos étrend, finom, gyors receptek, helyettesítési tippek, pénztárcabarát bevásárlólista.
Bármikor kezdheted.

9.999 Ft

postareni közösség

Csatlakozz hozzánk, érezd jól magad a körünkben és a saját bőrödben is!

Kapcsolat

.1132 Budapest, Alig u. 12. 3/3.
.info@postareni.hu
.+36 20 978 2468

Szerzői jogvédelem

Adatkezelés

© 2016 postareni.hu. All Rights Reserved. Designed By One Online
;