FŐZÉSI SZINT: kezdő, középhaladó, haladó - bárki, életkortól, főzési jártasságtól függetlenül bátran belevághat.
IDŐTARTAM: 2,5 óra (félidőben rövid szünettel)
A WORKSHOP: 60 napig visszanézhető!
A RÉSZVÉTELI DÍJ MAGÁBAN FOGLALJA:
* * * * *
Így épül fel a 2,5 órás online workshop.
1. RÉSZ: MINDEN HASZNOS, AMIT TUDNOD KELL
Hogyan számolj le végleg a puffadással, böfögéssel, hasi diszkomfortérzetekkel?
Miért nem szívódnak fel a vitaminok, gyógyszerek hatóanyagai?
Miért vagy sovány annak ellenére, hogy rengeteg hizlaló dolgot eszel?
Hogyan hozhatod helyre a lelkiállapotod, a szorongásod, a pánikrohamaid, a depressziód?
Miért nem elég, ha „csak” probiotikumot szedsz?
Ha mégis szükséges: hogyan és milyen probiotikumot érdemes szedni?
Kinek van szüksége prebiotikumokra? Melyekre?
Mit kéne a napi rutinodba beiktatni, hogy jobb gazdája legyél az emésztőrendszerednek?
Mivel és mikor vedd be a vitaminokat és a gyógyszereket (ha szedsz)?
Mennyi a napi folyadékbevitel valójában és miből?
Mely zsírokat és olajokat érdemes használni? Mi a különbség közöttük?
Fogyaszthatok-e itthon termő gyümölcsöket és melyeket?
Mi a helyzet a zöldségterményekkel? Ehetem? Nem? Melyiket?
Mire van Neked, személy szerint szükséged?
* * * * *
2. RÉSZ: FŐZŐISKOLA AZONNAL HASZNOSÍTHATÓ GYAKORLATTAL
FERMENTÁLT JOGHURTKÉSZÍTÉS TEJTERMÉKMENTESEN
Megtanítalak a legjobb receptre: hogyan készíthetsz otthon növényi tejből ízletes, egészséges kókusz- vagy éppen mandulajoghurtot. Mivel gazdagíthatod, hogyan fogyaszd, mikor és mennyit.
* * * * *
ÍZLETES FERMENTÁLT SAVANYÚSÁGOK
Az éppen szezonális zöldségeket és hozzá illő fűszereket vetünk be annak érdekében, hogy a főételeid mellé mindig legyen otthon egy egészséges, bélflórát regeneráló és emésztést helyreállító finom savanyúság. Határ a csillagos ég a különböző kombinációkra, megtanítalak mindenre, hogy önállóan is össze tudd állítani ezeket a finomságokat egész évben.
* * * * *
A SOKOLDALÚ RIZS
Az egyszerű körettől az ízletes, gyors egytálételen át a desszertekig - mindent érintünk, mindenhez adok hasznos tippeket, receptötleteket.
* * * * *
A LEGHASZNOSABB ALAPLEVEK KÖNNYEDÉN, EGYSZERŰEN
Az alaplevek az étkezésed egyik legfontosabb összetevői, de nem mindegy, milyen csontokból, egyéb hozzávalókból főzöd - mert akár még bajt is okozhatnak. Adok tippeket a fűszerezésre és az egészséges levesbetétekre is.
* * * * *
A TÁNYÉROD ÖSSZEÁLLÍTÁSA, NAPI MENÜ TERVEZÉS
Figyelj az arányokra, a napszakokra, a tápanyagtartalomra is - segítek mindenben.
A részvételedhez, kapcsolattartáshoz stabil internet csatlakozásra lesz szükséged,
és ezek közül az egyikre: laptop, okostelefon, tablet vagy számítógép.
* * * * *
A saját konyhádban, ONLINE megtanítalak a legjobb BÉLFLÓRA REGENERÁLÓ receptjeimre.
AKÁR AJÁNDÉKBA IS ADHATOD!
* * * * *
Gondold végig: kinek lenne a legnagyobb szüksége
erre a tudásra, gyakorlatra, a jobbnál jobb receptekre és praktikákra?
A PROGRAM SZAKMAI VEZETŐJE: POSTA RENI
Nagyon sokat dolgoztam a BÉLFLÓRA REGENERÁLÁS módszeremen, és büszkén állíthatom, hogy a legjobb és leghatékonyabb gyakorlati programmal várlak! Jómagam 12 éve tartom a súlyom, mióta helyrejöttem az inzulinrezisztenciából, rendbe raktam az emésztésem és mindössze 3 hónap alatt koplalás nélkül leadtam kb. 20-25 kilót!
Egészség coach, funkcionális életmódtanácsadó,
8 toplistavezető mentes szakácskönyv szerzője,
több ezer életmódváltó és fogyni vágyó mentora
* * * * *
KÉRDÉSED VAN?
Ide írj: info@postareni.hu